Vores hus

Hjertebo er indrettet efter gældende regler for bygninger, der bruges af fysisk handicappede. Dvs. det er indrettet til brug for kørestolsbrugere og andre med brug for hjælp til personlig pleje. Det ses fx ved gode åbne gangarealer og gode muligheder for at komme omkring i luftige fællesområder.

Der er 15 lejligheder fordelt i to afdelinger og med et stort fællesområde imellem. Her er der spisestue, dagligstue, fælles køkken og personalerum. Der er mulighed for at spise i små grupper eller alle beboere samlet – alt efter behov.

Lejlighederne er hver på 43,5 kvm + fællesområde – i alt 77 kvm pr. beboer og består af en stue med tekøkken indeholdende køkkenvask, køleskab og skabe. Desuden er der et soverum og et badeværelse. Alle lejligheder har udgang til egen overdækket terrasse fra stuen samt fra soveværelse.

Huslejen er 7856 kr, hertil kommer 300 kr. til varme, vand og el. Af dette beløb får beboerne boligstøtte. Boligstøttens størrelse afhænger af indkomsten, dvs. pensionens størrelse. Indskud er 37244 kr, hvortil der kan søges om indskudslån hos kommunen.

Til højre ses plantegninger for Hjertebos arealer, samt for en lejlighed. For en større størrelse kan du klikke på billedet.